Wij leveren op tijd, kwaliteit en tevredenheid


Makelaarsmagazines

Breng uw onroerend goed nu ontroerend goed onder de aandacht, met schitterend, kostenefficiënt drukwerk!

Ondanks de grote rol van het internet, blijven makelaarsmagazines en verkoopbrochures nog altijd een gunstige manier om uw onroerend goed onder de aandacht te brengen. Zo kunt u eenvoudig en snel interessante woningen of gegevens hierbij laten zien tijdens een afspraak of bezichtiging, en deze informatie meegeven om goed onder de aandacht te blijven. Bovendien toont u aan uw verkopers geen middel onbenut te laten om hen optimale service te bieden. Door gebruik te maken van geautomatiseerde opmaak en hoogwaardige digitale druktechnieken is dit ook kostenefficiënt mogelijk voor kleinere aantallen. Plaatst u bovendien enkele advertenties in uw blad, dan bent u vaak al (vrijwel) uit de kosten!

Prepress

De opmaak van uw drukwerk legt vanzelfsprekend beslag op een flink deel van uw budget. Nu is dit, voor een uitgever van magazines en boeken met vaste DTP-ers/grafisch vormgevers, een ingecalculeerd onderdeel van de core business. Voor veel andere bedrijven is dit echter een beperkende factor in de communicatiemogelijkheden.Daarom hebben wij hiervoor een passende oplossing gezocht, in de vorm van een hoge mate van automatisering.

Hiervoor werken wij nauw samen met Wonen Doe Je Zo. Door de automatische synchronisatie van uw panden, wordt de efficiëntie sterk verhoogd. Tegelijkertijd behoudt u de mogelijkheden om uw magazine volledig naar wens te laten vormgeven.  Het volledig opgemaakte, drukklare PDF-bestand wordt direct doorgestuurd naar onze drukkers.

Proofing (het controleren van de aangeleverde bestanden) en computer to plate (CTP) (het op de plaat belichten van de aangeleverde opgemaakte drukbestanden) is uiteraard een standaard inbegrepen onderdeel van ons drukproces.

Na de digitale bestandscontrole ontvangt u altijd een proof/remote. De klant is zelf verantwoordelijk voor de laatste handmatige controle (zie checklist) van het gepresenteerde beeld op verschuivingen en vermissingen van objecten. let wel; de proof is in lage resolutie en niet bedoeld om nog te editten

Bekijk voor een nog kostenefficiëntere oplossing ook het tabblad geautomatiseerde PDF opmaak!

Drukwerk en afwerking

In ons uitgebreide netwerk van 16 drukkerijen hebben wij een breed aanbod van offset en digitale persen voor de productie van schitterende magazines. Hierdoor kunnen we de best passende aanbieding doen voor uw drukwerk, rekening houdende met o.a. de gewenste afmetingen, oplage, papiersoort, afwerking, bindwijze en leverdatum.

Voor de druk van kleinere aantallen relatief dunne makelaarsmagazines maken wij kostenefficiënte druk mogelijk door gebruik te maken van de nieuwste apparatuur voor digitale druk, gecombineerd met een geniet gebrocheerde binding.

Indien gewenst zijn er uiteraard mogelijkheden om hier van af te wijken, met uitgebreide opties in papiersoorten en afwerkingen. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden.

Afhandeling en distributie

Bij Bal Media geloven wij in klantgericht denken. Daarom leveren wij uw producten aan zoals u het wenst. Echter, geloven wij ook in ons netwerk, onze expertise en de efficiëntie en kostenvoordelen van verticale integratie, zeker in het geval van magazines.

Levering volgens het “standaard”-traject, op 1 adres, is mogelijk, maar ook grof- en fijnmazige distributie behoren tot de mogelijkheden.

Integratie van het (pre)postale traject ligt hiernaast voor de hand, zowel gezien de kostenefficiënte aanpak als vaak een reductie van de totale doorlooptijd. Zo bezorgt u uw magazine efficiënt uw relaties, of laat u het huis aan huis bezorgen.

Geautomatiseerde PDF opmaak

Voor een nog betaalbaarder oplossing laat Bal Media momenteel een programma ontwikkelen waarmee, binnen enkele te kiezen standaard formaten, files volledig in eigen beheer geautomatiseerd opgemaakt kunnen worden.

Dit biedt makelaars de mogelijkheid om ook met een beperkt budget maandelijks een eigen woonmagazine met een professionele uitstraling uit te brengen zonder hoge opmaakkosten en lange doorlooptijd.

U kiest met deze software eenvoudig uit de “sjablonen”, kiest enkele instellingen naar wens en voegt uw panden toe. Het programma voegt de panden in, en maakt de kant en klare PDF-file aan voor onze drukkers!

Ontwerpinstructies

Het aanhouden van de technische vereisten van het drukwerk is van groot belang om het beste resultaat te verkrijgen.

Loop voor het toezenden van de drukklare PDF de checklist na ter controle.

Voor de keuze van het juiste kleurprofiel raadpleegt u deze handleiding.

Na ontvangst van de door u getekende offerte –voor ons de order- kunnen wij desgewenst een rugdikte uit laten rekenen en/of een werktekening opsturen. Ook voor het berekenen van de juiste rugdikte kunt u contact met ons opnemen.

There are no portfolio items available in the selected categories.