Wij leveren op tijd, kwaliteit en tevredenheid


Nieuws

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief! Ontvang nu ook vrijblijvend schitterende voorbeelden van ons Baltische drukwerk!

Mythes en feiten over het gebruik van papier

Nu digitale technologie een vlucht neemt en een steeds belangrijkere rol in ons dagelijkse leven inneemt, wordt het gebruik van papier geregeld niet erg positief benaderd. Maar wat zijn er nu eigenlijk voor fabels en feiten omtrent het gebruik van papier, en de invloed op het milieu?

Nieuwste pers in Letland

In 2015 voegt een van onze partners in Letland weer een geavanceerde nieuwe heatset pers aan zijn machinepark toe. De inrichting van de drukkerij wordt hier ook op aangepast en nog efficiënter gemaakt. Hierdoor wordt de maximale capaciteit significant verhoogd en blijft een optimale doorlooptijd en uitstekende, consistente kwaliteit gegarandeerd.

BrandMeester

In augustus heeft er een grote brand plaatsgevonden bij een van onze partners in Tallinn. Dankzij ons grote netwerk van 16 drukkerijen hebben onze producties hier gelukkig geen hinder van ondervonden. Door met zijn allen de schouders er onder te zetten is de productiecapaciteit ondertussen niet alleen

Easy PDF Maker – Opmaak volledig geautomatiseerd!

De opmaak van uw drukwerk legt vanzelfsprekend beslag op een flink deel van uw budget. Nu is dit, voor een uitgever van magazines en boeken met vaste DTP-ers/grafisch vormgevers, een ingecalculeerd onderdeel van de core business. Voor veel andere bedrijven is dit echter een beperkende factor in de communicatiemogelijkheden.

Leven er ijsberen in Letland?

Net als in Nederland wonen de enige Letse ijsberen in de dierentuin. De dichtstbijzijnde wilde ijsberen leven bijna 2.500 kilometer noordelijker, vergelijkbaar met de afstand van Amsterdam naar Casablanca. De Baltische Tijgers zijn ook geen bestaande diersoort; net als de Tamil Tijgers of de BRIC-landen is dit een benaming voor een groep sterk groeiende economieën.