Wij leveren op tijd, kwaliteit en tevredenheid


Missie, Visie

Missie: Bal Media optimaliseert op innovatieve wijze het complete geïntegreerde drukwerkproces, van prepress tot aan distributie en meer, in een klantgerichte high-service en high-quality omgeving.

Corporate social responsibility

Bal Media gelooft in een sterk, duurzaam concept. Wij gaan niet voor winstoptimalisatie voor de korte termijn, maar voor bussiness optimalisatie en goede relaties voor de lange termijn. Hiervoor investeren we in mens en milieu, en zijn we altijd op zoek naar nieuwe innovatieve mogelijkheden om ons aanbod te versterken.

Mensen

Alleen met een vaardig team kan Bal Media haar klanten de beste kwaliteit en prijs blijven aanbieden. Daarbij investeren we in onze mensen om hun talenten en vaardigheden steeds verder te ontwikkelen.

Milieu

Bal Media reduceert de impact op het milieu zoveel mogelijk. Hiertoe worden hoge eisen gesteld aan drukwerk, distributie en werkprocessen, intern en bij onze partners. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruik van CO2-neutraal geproduceerd FSC-papier, het gebruik van milieuvriendelijke inkten en verantwoord wastemanagement, maar ook beperken van overbodige transportbewegingen.

sociaal

Bal Media wil met én door haar activiteiten een sociaal maatschappelijke bijdrage leveren. Jaarlijks kiezen wij dan ook een nationaal en internationaal goed doel. Aanvragen voor giften en/of sponsoring worden afzonderlijk behandeld.

Profit

Wij geloven niet in prijsstunts. Waarom niet? Wij werken simpelweg elke dag keihard om u de beste prijs én kwaliteit te blijven bieden. Wij hanteren een correcte prijsstelling, om u enerzijds een zo gunstig mogelijk aanbod te kunnen doen, maar ook om anderzijds te kunnen blijven investeren en innoveren, zodat wij u ook in de toekomst optimaal van dienst kunnen zijn.